Workshop

Ben je op zoek naar een leuke activiteit samen met je vriendinnen of (schoon)zussen en hebben jullie interesse in mode, stijl en kleur? Misschien is een workshop over kleur en/of stijl iets voor jullie.

Werkwijze

Kosten€ 35,- p.p. (met een minimum van 5 personen)
Duur2 á 2.5 uur (5-7 personen)
Locatiebepaal je zelf
Meenemen1 kledingstuk per persoon waarover twijfel is (kleur of pasvorm)

Ik bekijk welke kleurgroepen het beste bij iedere persoon passen. Hiervoor gebruik ik kleurdoeken in 6 verschillende kleurgroepen.

Als alle dames weten welke kleurgroepen haar het meest laten stralen, bespreek ik de meegebrachte twijfelstukken. Ik geef daarna algemene stijltips die jullie meteen kunnen toepassen. Voorbeelden zijn het accentueren van je taille of het camoufleren van bredere heupen. Een aantal stijltips laat ik direct zien.

Tot slot bespreek ik de verschillende kledingstijlen en licht ik toe hoe jullie een bepaalde stijl kunnen uitbouwen. Tussendoor is er alle ruimte voor vragen.

Eventueel aan te vullen met moodboards maken van ieders eigen stijl op het gebied van kleding. Daar kan aan gewerkt worden als ik het kleuradvies geef. Bedenk wel dat dit vaak wat meer tijd kost. Hiervoor moeten jullie dan zelf zorgen voor tijdschriften om plaatjes uit te kunnen halen.

Grotere groepen (8 tot max 15) zijn uiteraard ook van harte welkom. Ik verzorg de workshop dan samen met Gerdien Hengeveld, ook stijlcoach.

Workshop inclusief high tea of high wine

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit voor de jaarlijkse vriendinnendag of mag jij een vrijgezellendag organiseren? Wat dacht je van een workshop gecombineerd met een heerlijke high tea of high wine?

Een middag/avond waarin jullie eerst door Barbara van Advies in Stijl worden meegenomen in de wereld van stijl en kleur (zie bovenstaande beschrijving) om vervolgens te genieten van een heerlijke high tea of high wine. Dit alles bij Grand Cafe de Klok. Gegarandeerd succes!

High tea€ 56,50 (+ € 5,– met gepersonaliseerde stijlapp)
High wine€ 61,– (+ € 5,– met gepersonaliseerde stijlapp)
Locatie Grand Café de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen
Duur2 a 2.5 uur voor de workshop, high tea/ high wine sluit hier op aan
www.deklokeibergen.nl